New Moon


Tudom, hogy már egy ideje megjelent a hivatalos poszter, de ma kaptam mailben az egyik külhoni barátomtól ezt a jóóóó naaagy felbontású verziót.

A képre rákattintva ti is megleshetitek nagyban ^^

Nem tudom, hogy mi a véleményetek róla, de az Alkonyatos poszterekhez képest borzalmasan néz ki. Most nem akarok itt nyafkának tűnni, de nem azért... mindhármuknak olyan hülye feje van... Jacob olyan mint a tipikus 'Beszótá? ne szójábe!' kétajtós szekrény, ökölbe szorított kezekkel ugrásra készen. Beáll a kép közepére, elválasztva Ed-et és Bellát... Olyan zavaró a jelenléte.
Bella csak úgy van... (de minek?!). Semmi szerepe a képen, nincs lényegi jelentősége... és még a haja is borzalmas.
Nagyjából a kép szervezőeleme a két kan összetűzése. Edward is csak hátrasandít, egy "Hm... itt meg mi lehet? Vagy most Bella nem velem van?" nézéssel le is van tudva számára az egész.

Legborzasztóbb, hogy a külföldi sajtók is "Szerelmi háromszög"-ként emlegetik a filmet. Könyörgök... Olvasták ezek a könyvet? Abszolút SEMMI ILYENRŐL szó sincs a második kötetben. Ha pedig mégis, akkor a rendező, a stáb és még a színészek is miért hangoztatják azt, hogy mindenképp hűek maradnak az eredeti sztorihoz? Múltkor találtam egy Nikki Reed-es (Rosalie) interjút, amiben a színésznő úgy nyilatkozott, hogy a siker záloga az, ha a végletekig ragazkodnak a könyvhöz, mert ha nem tennék, akkor az rajongók millióit fordítanák afilm-verziók ellen.

Hát ezekután kinek lehet hinni?

Ami azt illeti: ha a magyar szinkron a második filmben is olyan borzalmas lesz, mint az elsőben, akkor ne várják, hogy megveszem a DVD-t. Jó lesz nekem az angol verzió 'vadfelirattal'.

A film várható premierje: 2009. november 20.

1 fontos ember:



ivike írta...

igen szerintem se túl jó ez a plakát... a twilight-osak jobban tetszettek... nekem némelyik fanmade plakát is jobban tetszett ennél:D
dehát csak lesz jobb is..

Megjegyzés küldése