Little Ashes - Kis hamvak (2009)


És igen... Úgy tűnik újra kitört a Dalí-mánia. Áprilisban került a mozikba a Little Ashes (Kis hamvak) és állítólag nemsokára követi egy másik Dalí-film is. Ezen filmben Robert Pattinson személyesíti meg a híres katalán szürrealista festőt. (Premier: 2009. március 27.)




A tartalomból:

A film Sarvador Dalí életét dolgozza fel. Dalí Madridba költözik, ott találkozik Federico García Lorca-val, és megkedvelik egymást... öhm.. kicsit túljutnak a barátságon... 

Hát igen érdekes, én kiváncsi vagyok rá. 'Művészfilm' tehát ne tessék rajta nagyon megbotránkozni.

Rob a forgatás alatt döntötte el, hogy profi színész akar lenni. Ezeket mondta a YOU-nak:

"Tavaly, amikor Salvador Dalí-t játszotta, az egész stáb Spanyolországban forgatott. Nem tudok spanyolul, de így még jobban tetszett a szerep. Rádöbbentem, hogy milyen mélyen bele lehet érezni egy karakterbe, és hogy milyen mélyen meg lehet ismerni egy karaktert. Ez volt az első alkalom, mikor elégedett voltam egy munkával. Ezek után minden munkámba át akarom vinni ezt az érzést."

Little Ashes előtt Rob erősen gondolkozott azon, hogy feladja a színészi karierjét, és inkább a zenében próbál szerencsét. Ezután viszont úgy döntött, hogy marad a színészetnél, és nem sokkal ezután Edward Cullen bőrébe bújva  jelent meg a filmvásznon :)
Rob ezekután sem adja fel a zenei törekvéseit, hiszem a Twilight zenei albumán lévő két szám is az ő szerzeménye.


Alábbiakban meghallgathattok négy számot a Little Ashes zenéi közül:


0 fontos ember:



Megjegyzés küldése