Figyelem, figyelem! JÁTÉK!!!

Sziasztok!

Nagyon nagyon örülök, hogy ennyi és ilyen kitartó olvasóm van, s mivel még a vizsgáim is sikerültek, ezért szeretnék valakit megajándékozni!

A játékszabály nagyon egyszerű:

Holnap, azaz 2009. június 14.-én 12:00-kor kiteszek IDE a blogomba egy picike, de annál nehezebb saját magam által alkotott találóskérdést. Aki elsőként ad HELYES megfejtést, az viszi el az egyedi, saját tervezésű ajándékot (természetesen a nyertes elképzeléseinek megfelelően elkészítve, azért a téma az a Twilight). Hogy mi is ez az ajándék? Legyen kellemes meglepetés, szerintem nem fog csalódni a nyertes :)

Pár szabályt kell betartani:

CSAK azokat a megfejtéseket fogadom el, amik
1. az adott blogbejegyzés kommentárjaként kerülnek nyilvánosság elé. (tehát a ChatBoxba beírt megfejtések NEM)
2. mellé (alá) VALÓS email cím kerül. (tehát ha nem írsz email címet, nem fogadom el, utólagos odaírást meint nem fogadok el a visszaélések elkerülése végett)

Részrehajlás NINCS, épp ezért szükséges ez a két egyszerű szabály.

Attól, hogy mondjuk már 5 megfejtést leírtak, te is írd meg a sajátodat, mert nem biztos, hogy az előtted szólóké helyes.

A nyertest mail-ben megkeresem, egyeztetünk (méretet, nevet, és címet). HA hétfő reggelig nem válaszol vissza az én emailemre, akkor autómatikusan értesítem a sorban következő helyes megfejtőt.

Hétfőn 12:00-kor megtudjátok a nyertes nevét, és a várost ahol él (persze, csak ha nem tiltja meg a közzétételét) és azt is, hogy mit nyert :)

Remélem mindenkinek tetszeni fog ez a kis játék :)

Pusszantalak titeket! <3

Mismouth

0 fontos ember:



Megjegyzés küldése