The Runaways - Trailer és első hivatalos kép

A film, aminek kedvéért Kristen megvált gyönyörű barna hajától... Úgy néz ki, hogy amerikában 2010 januárjában lesz a premier, a Sundance Film Fesztiválon.



(az első hivatalos kép)

Cherie Currie: Neon Angel című könyve alapján a filmet Floria Sigismondi olasz rendezőnő készítette el a filmet.

A film a 70'-es évek nagysikerű amerikai lánybandájának a The Runaways-nek a megalakulását, és a sikerhez vezető útját viszi filmvászonra. A banda 1975-ben alakult Hollywood közelében. Első albumuk megjelenésekor a lányok alig voltak még 16 évesek, így nem is csoda, hogy az állandó koncertek, próbák és az óriási nyomás két év alatt megtörte őket. a 77'-es Japán turné után Jackie és Cherie is kiléptek a bandából. Joan ezután vált csak igazi ikonná a rockzenészek között. Hiába tartott ki mellette Sandy és Lita, a Runaways feloszlása után semmi sem volt olyan mint előtte.

A lánybandát sokszor hasonlították a The Ramones-hoz. Erősen befolyásolta őket menedzserük, Kim Fowley, zeneileg pedig nagy hatással volt rájuk a jailbait rock. Első nagysikerű kislemezük a Cherry Bomb volt.

A filmben kiemelt figyelmet kap a drog témaköre. Nem véletlen, hisz Cherie nagy ellenzője volt a drogoknak, nagy hangsúlyt feketett erre a könyvében is.

Végre megjelent a film első igazi, jó minőségű trailere:




A zenekar tagjai:

Joan Jett (gitáros, vokalista - Kristen Stewart)

Cherie Currie (zongorista, énekes - Dakota Fanning)

Jackie Fox (basszus gitár - ? )

Lita Ford (gitár - Scout Taylor-Compton)

Sandy West (dob - Stella Maeve)

1 fontos ember:



Szilvi írta...

hát van valami ebben a filmben... látnom kell! :)
várom már nagyon. dakota is, kristen is annyira elképesztő ezen a plakáton... na, majd zeneileg is ráhangolódok. :D

Megjegyzés küldése